Cargadoorskade 91 in Rotterdam 3071 AW: Appartement te koop. (2024)

Omschrijving

Stap binnen in dit unieke en ruime appartement, waar overvloedig lichtinval en een fantastisch uitzicht samenkomen met het gemak van een EIGEN parkeerplaats.

Dit unieke appartement, gelegen op de tiende verdieping van de Marinatoren met liftinstallatie, biedt een bijzondere woonervaring dankzij zijn ronde gevel, die zorgt voor overvloedig lichtinval en een adembenemend uitzicht. De woning beschikt over een ruime, lichtovergoten woonkamer met een licht gebogen vorm, die een panoramisch uitzicht biedt en directe toegang geeft tot de keuken. Deze keuken is uitgerust met een dubbel keukenblok en diverse inbouwapparatuur, en geeft toegang tot de praktische bijkeuken. De naastgelegen slaapkamer, is zeer ruime en voorzien van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer bereikt u het fantastische inpandige balkon, waar u kunt genieten van uw eigen privé sauna. De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de hal en biedt voldoende ruimte en comfort. Verder beschikt het appartement over een ruime, betegelde badkamer en een aparte toiletruimte. Tot slot heeft u de beschikking over een handige berging op de eerste etage en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Dit appartement combineert luxe, comfort en een spectaculair uitzicht, en is een ware parel in het complex.

Persoonlijke noot van de verkoper:
Wij genieten altijd van het weidse uitzicht op de stad, waaronder de Willemsbrug, De Hef, de Entrepothaven en de groene daken en parken in de buurt. Bij mooi weer kun je helemaal tot aan het Lek- en Ijsselgebied kijken. Bij elk soort weer is het zicht op de lucht en de wolken spectaculair en nooit saai. Op sommige dagen kun je de kleur en het licht continu zien veranderen.

De woning is heel comfortabel en, ongeacht het officiële energielabel, zelfs in de winter niet koud. Er hoeft naar onze ervaring maar zelden worden verwarmd. De screens en de mogelijkheid middels de schuiframen goed te ventileren zorgen ervoor dat de woning bij veel zon op warmere dagen ook comfortabel blijft.

Het VVE bestuur dat door enthousiaste bewoners wordt bemand is actief en gemakkelijk te benaderen. Zij werken hard om niet alleen de gezondheid van het pand te waarborgen maar ook om mensen te betrekken bij vraagstukken als veiligheid en sociale cohesie.

Naast de ruimte is ook de ligging perfect! De Marinatoren is gelegen tegenover het Entrepotgebouw “De Vijf Werelddelen” op de kop van de Entrepothaven met verschillende restaurants, winkels en diverse supermarkten (waaronder de Jumbo en Albert Heijn). Ook bevinden zich op zeer korte afstand de Wilhelmina pier met verschillende restaurants, Hotel New York, het Luxor Theater, filmtheater Lantaren Venster en de Erasmusbrug. De hippe wijk Katendrecht ligt ook vlakbij en is gemakkelijk te bereiken via de Rijnhavenbrug. De Fenix loodsen, Theater Walhalla en de SS Rotterdam zijn populaire plekken onder de Rotterdammers.

Wilt u met het openbaar vervoer? De metro, tram, bus en trein bevinden zich op korte afstand en binnen enkele minuten bent u dan ook met het openbaar vervoer of de fiets midden in de stad of op Rotterdam Centraal Station. Kortom een ideale woning op een centrale plek!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
- Keurige afgesloten entree met toegang tot de liften en het trappenhuis.

Tiende verdieping:
- Entree/hal met vaste kast en toegang tot de vertrekken;
- Betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje;
- De zeer unieke en ruime woonkamer is voorzien van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en bied toegang tot het balkon, slaapkamer en de keuken;
- De keuken met een keukenblok in dubbele opstelling is voorzien van een gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, losse koel/- vriescombinatie, combimagnetron en wasmachineaansluiting;
- De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en is voorzien van een wasmachine/- drogeraansluiting en unit voor de mechanische ventilatie;
- Slaapkamer 1 (ca. 3.33m x 3.84m) is bereikbaar vanuit de woonkamer;
- Het inpandige balkon is voorzien van een eigen privé sauna;
- Slaapkamer 2 (ca. 5.04m x 3.33m) is bereikbaar vanuit de hal;
- De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en radiator.

Tenslotte beschikt de woning over een eigen berging op de eerste etage en een EIGEN parkeerplaats in de parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1996;
- Woonoppervlakte: ca. 95m²;
- Inhoud: ca. 315m³;
- Energielabel A;
- Eigen berging op de eerste etage;
- In september 2024 wordt glasvezel aangesloten;
- LET OP! De woning is gelegen op erfpachtgrond, welke is afgekocht tot 8 februari 2044;
- De parkeerplaats is bij de vraagprijs inbegrepen;
- De woning is voorzien van een houten vloer;
- Houten kozijnen en dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Intergas | 2023);
- Actieve VvE voor de woning en berging met een maandelijkse VvE bijdrage van € 289,65;
- Actieve VvE voor de parkeerplaats met een maandelijkse VvE bijdrage van ca. € 29,-;
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

De oplevering vindt plaats in overleg (voorkeur: eind augustus / begin september 2024).

De verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Disclaimer
Gemeente Rotterdam is bezig om betaald parkeren in te voeren. Nieuwsgierig of de woning hieronder valt? Kijk dan voor meer informatie op de website van gemeente Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Cargadoorskade 91 in Rotterdam 3071 AW: Appartement te koop. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6566

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.